Skööönt!

Något som jag tycker är väldigt skönt är att ha uppsatt hår. Man slipper liksom tänka på vart man har håret och hur det ser ut. Och jag har precis hittat mig en väldigt söt, praktisk och enkel favoritfrisyr.



Det är verkligen super enkelt. Man gör en inbakad "snurr" (för oss som inte klarar den inbakadeflätans konstform) i luggen och fäster den med ett spänne ungefär vid örat. Sedan tupperar du håret uppe på huvudet för volym. Sen drar du allt hår åt det håll du tycker passar dig bäst och fäster så smått med spännen. Sen flätar du håret löst och fäster med en snodd. För att piffa upp lite knöt jag även en söt liten blomma längst ner i flätan.

Närbild på "snurren"                               
  

Bakifrån



Med flätan åt andra sidan, vilket jag tycker ser bäst ut (osminkad är jag också)

Tips 1!

Jag börjar väl nu med att tipsa om den blogg jag tycker bäst om nu och som jag faktist tror kommer sluta som etta också. Nämligen micromiss, hon sminkar hur bra som helst, jag blir lika fascinerad varje gång jag ser hennes olika sminkningnar. Hon kan blanda färger på nästan ett magiskt sätt. Ja ni förstår nog säkert nu att jag typ beundrar henne hur mycket som helst.
Så lägg micromiss på hjärnan!

Top 10

Jag har fått förfrågan om jag inte kan lista mina top 10 favorit skönhetsbloggar, och visst ska jag väl kunna knåpa ihop det. Men nu när jag kollar igenom alla för att kunna lista dom upptäcker jag att vissa är bättre än vad jag trott innan, dessutom går jag in på massa andra som är länkade och då hittar jag ju nya favoriter. Så jag får faktist ta och återkomma med det här när jag kollat igenom dom och bestämt mig. Men jag tror att jag så smått ska börja med att tipsa om dom en i taget utan någon ordning. Sen ska jag lista dom också jag lovar.

Svart som natten, eller dagen ?

Här är tjejen som är grym på att uppdatera, eller nåt sånt :)
Ne men det har varit fotboll hit och besök dit och då har jag faktist inte haft tid. Och nej jag tänker inte be om ursäkt för att jag uppdaterat så lite, det låter så fjantigt och jag är ingen fjant :)

Men i alla fall, nu har jag suttit 2 kvällar/nätter i rad och fixad bilder och planerat inlägg. Hur bra låter inte det då ? TOPPEN BRA!

Ja men ska vi börja på en gång då kanske. Börjar med kvällens experiment som slutade i en svart, blå och grön sminkning, spännande :)

Nu tänker jag till och med ta det steg för steg!

Börjar med en helt osminkad bild


sen trollstaven, concealer (y)


sen den heltäckande masken, foundation ;)


Sen måste man ju få fuska till sig lite färg ;)
Solpuder, rouge och hela skiten åkte på.


Sen började experimenterandet
Primer och halva ögonlocket grönt och andra halvan blått


La svart lite slarvigt, det viktiga va att det skulle vara skarpt ner mot färgerna


(Blev inte så skarpt men det fixade jag sen)

Sen va det bara att sudda sudda sudda för att få till önskad form, och sen lägga svart underögat också.

    

Sen svart kajal innanför fransraden, både den övre och den undre. Glöm inte att fixera med något pudrigt, exempelvis en svart ögonskugga.




Fyllde i brynen och målade mascara, massa mascara

  

Och sen fick läpparna bli ljusrosa.
Så här blev det


Voila!


Före                                                              Efter
   


Dalarna!

Jag drar till Dalarna imorn så då lär det väl inte bli så mycket uppdatering där, men ska försöka mig på en nageldesign nu ikväller som jag knaske hinnar lägga upp imornbitti eller när jag är framme i mora, vi får se. Om inte annat hörs vi om en vecka och då ska jag försöka att orka uppdatera mera. Jag lovar ingenting, men jag vill ju faktist få läsare och det måste man ju jobba för.
Aja, nu blir det i alla fall naglar och sen sängen, behöver min skönhetssömn som aldrig förr nu :)


Klart!

Nu har jag bestämt mig för hur det blir. Den här bloggen fortsätter som enbert en beautyblogg och så tro jag att det blir en till blogg som får vara en vardagsblogg. Men det kommer lite senare när jag orkar fixa en design och så. Så länge får ni läsa vidare om smink och sånt :)

Vad tycker du ?

Ja men nu får jag väl se om jag får några svar på mitt tidigare inlägg för nu är det i alla fall sängen som gäller för mig för nu smonar jag snart.
Bye!

ne men?

Hoppsan, eftersom jag har en efterbliven mobil har jag inte kunnat sett min statistik när jag varit borta, men ser ju nu att den inte varit så dålig trots allt, kanske ska överväga att skaffa mig en "fjortisbllogg" (en vargdagsblogg) trots allt. Ni få som läser min blogg kan ju faktist få skriva vad ni tycker, ska jag bara ha om utsidan dvs smink, naglar och sånt eller ska jag skriva om min vardag också ?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Här sitter vi i bussen och väntar på skitope. Vi skulle åkt när vi kom hit och här va vi 20 i 9 men va dom klar då? Näe inte det. Deras tränare hade sagt 9 men va dom här då, näe. Ååå ope är dum i huvet, hatar dom. Veckan har dock varit grym <3

Trött tjej.

Hej hopp. Ligger här i vårat otroligt "välstädade" rum. Trött är jag och tänkte faktist sova en stund. Har match klockan 12 så det är bra att vara utvilad, önska oss lycka till :)

Gladaste tjejen i världen.

Här sitter jag på gothia invigningen, det är sjukt med folk och skönast stämning. Ja jag kan ju inte annat än säga att jag njuter :)

Nöjdare tjej

Ja nu är jag lite nöjdare och lite gladare. Ligger här i min sköna säng (läs: hemska luftmadrass) men bättre det än inget ;) Ne men snart ska man duscha sen sova och sen blir det invigning, jag tror det kommer bli toppen. Är du i götet, kom dit :-)

Inte bra inte bra.

Här har ni en trött tjej som inte mår så bra. Är just nu påväg och äta efter att ha spelat match. Den gick skit och vi förlorade men inte ska vi deppa för det. Ne men mat va det. Puss

Gothia

Hej hej. Jag är på gothia den här veckan och tänkte då att det inte kommer bli så mycket fixande med mitt utseende. Så för att ni ändå ska få något att läsa så tänkte jag skriva om min vardag. Men bara den här veckan, sen blir det bara smink som vanligt.

Min stora kärlek!

Jag har gått och blivit kär, på riktigt. Och nu tänker ni "Jaha och det hör hemma i en skönhetsblogg för att?". Men då ska jag tala om för er att det hör hemma här i allra högsta grad. Jag har nämligen gått och kärat ner mig i ett nagellack. Ett lila holografiskt nagellack, asså snart dör jag, så fint är det.

Har inte hunnit smörja nagelbanden, dom ser förskräckliga ut :/


Det bästa med holografiska lack är att man kan få en liten skada i lacket utan att det syns = du behöver inte måla om bara för att du råkar somna innan det är helt torrt och råkar få kuddtryck i nagellacket.
Som på den här bilden ser man min skada

Men som man ser på första bilden så syns den inte alls, så är det i verkligheten också, det syns bara i ytterst få sken/vinklar :)



Lacket är China glaze i färgen LOL och det tycker jag är LOL!

Lacket har jag fått av en annan bloggare naildesign, som är sjukt duktig på just nageldesign, efter att ha svarat på en grej på hennes blogg :) Jag bugar och bockar då hon fixade min stora kärlek, TACKAR TACKAR!

Vart är inspirationen ?

Cazandra håller på att måla naglarna, men hur ska det bli ?
Vill ha något med lila men hur ?
Inspiration, tack!

Effektfullt och enkelt

Det allra lättaste sättet enligt mig att skapa en effektfull ögonsminkning är att markera ögonen med en kajalpenna i någon rolig färg. Antingen tar man en i sin favoritfärg eller så tar man en i en kontrastfärg till sina ögon.
Igår valde jag att ha så, väldigt enkelt men ändå roligare än att bara markera med svart eller brunt.
Jag har turen att min favoritfärg även är en kontrastfärg till min ögonfärg, LILA!

Så här såg mina ögon ut igår. (Ser nu att jag har mascaraflagor under ögaat, ååå att jag aldrig kan få till allt perfekt på bilderna)


Med blixt


Utan blixt


Blåa naglar är coolt!

Jag har alltid lovat mig själv att inte få dåligt samvete för att inte uppdaterat, och jag har fått tvinga mig själv den här gången att inte få det. I förrgår lovade jag ju nämligen att jag skulle uppdatera igår men jag somnade innan mitt lack torkat ordentligt så när jag vaknade igår hade jag kuddavtryck i mitt nagellack och det va jag inte så sugen på att visa upp här.
Så igår lackade jag om dom fula naglarna och lät det torka innan jag somnade, så nu ser dom bra ut, i alla fall på ena handen, långfingret på andra handen har jag dock lyckats krascha.
Men jag lovade ju även ett tips för er som mig är ostadig på handen. Det är viktigt att lacket är HELT torrt så ett bra tips är att lacka kvällen innan ni vill ha dom fina naglarna så ni är säkra på att dom är helt torra.


Som ni ser på den här bilden så är det långt ifrån perfekt målat.


Ha fingrarna i blöt i ungefär 5-10 minuter. Ju varmare vatten ju kortare tid behövs, men om jag inte har helt fel så torkar varmt vatten ut huden mer än kallt så ni får väl väga för och nackdelar där :)


Borsta naglarna med nagelborsten tills nagellacket som är runt naglarna är borta.


Och sen så ser det i alla fall lite bättre ut, du kan borsta lite längre än jag gjort här så får du bort allt, jag gjorde inte detta så nogrannt.

På bilderna har jag använt China glaze lacket Sky high-top från kicks kollektionen, på ringfingret har jag använt olika lack och marmorerat. Gult, vitt och blått är färgerna som ingår. Jag gillar det blåa lacket så otroligt mycket, det är sjukt fint med grön/blått skimmer. En negativ sak med lacket är att det inte är helt lättlackat, men eftersom det är så fint så är det sånt man kan stå ut med.


Sommar!

Jag som lovade att jag skulle visa amitt blå nagellack idag, men så blev det ju inte. Upptäckte nyss att jag är väldigt dålig på att måla naglarna, och då menar jag VÄLDIGT dålig. Så jag ska låta lacket torka över natten och sen ska jag visa er världens bästa tips för oss som inte är så stadig på handen imorgon. Sen LOVAR jag att det blir bilder på mina naglar så ni får se den underbara blåfärgen, det är sjukt snyggt.

I alla fall, idag sminkade jag mig trots det dåliga vädret i fina sommarfärger. Grönt, vitt och blått blev det. Det ville dock inte fastna på bild (ååå vad jag hatar min kamera). Fast jag tog några bilder ändå, så ni kan få se de som inte syns ;)




Man ser lite i alla fall.
Jag tycker om kombinationen av grönt, blått och vitt det blir så somrigt och jag tänker på vattnet.

En rubrik skulle sitta fint!

Känner att jag varit inaktiv ett bra tag nu. Men jag skyller på att jag har spelat storsjöcupen (en fotbollscup som hålls i östersund varje sommar) därför har jag inte fixat så mycket med mitt utseende, typ en slarvig toffs är det jag åstadkommit. Men jag ska fixa lite bilder på mitt nya china glaze lack som är från kickskollektionen (tror jag) det blåa är det jag har, sjukt cool färg. Ska se om den fastnar på bild bara. Sen funderar jag på en gul/blå nagelmarmorering, får se om jag orkar ikväll.
Imorn ska jag i alla fall klippa mig (sjukt välbehövligt) och när jag ändå är på stan kanske jag får med något mer hem, vi får se.

Skriver mer om nagellacket imorgon :)


RSS 2.0