TÄVLA!

Hoppsan hejsan.
Nu är jag med i ännu en tävling, men denna gång är det på Fokis blogg.

Här har ni en bild på priset, bilden är såklart lånad från hennes blogg. Klicka på den för att komma till tävlingen.

Ja det skulle ju inte sitta helt fel med en vinst nu, men nu hoppas vi på turen!

holografiskt!

Hejsan hopsan, här har ni henne, hon som inte orkat blogga på hur länge som helst. Och det syns på mitt läsarantal, buhu :( Jaja, vi får väl se, nu när sommaren kommer så blir det ju inte så mycket smink, och inte så mycket dator sittande för den delen heller.
Men under tiden jag som jag inte har bloggat så har jag hunnit med en helgkryssning till Riga, den ni. Ja i alla fall så köpte jag ett nagellack i Riga för typ 20:- om ens det. Jag tänkte att ja men det kanske funkar ungefär som budgetlacken hemma i Sverige. Men vet i, det är det bästa lack jag har, det är holografiskt och super fint och jag målade på det för typ 3 dagar sen utan överlack och ändå sitter det. Visst det har lossnat lite lite längst ut på nageln men det syns bara på bilder. På mig brukar lacken börja skavas av efter första dagen, men inte det här inte. ååå varför köpte jag inte fler.

Ja som sagt det är holografiskt och lila, min favoritfärg, det kan inte bli bättre.

Här är några bilder, dock gör dom inte lacket helt rättvisa då det är finare i verkligheten.





Brunt och guldigt ÄR snyggt!

Hej här har ni henne, världens snabbaste tjej eller vad säger ni ;)

Jaja nu har jag i alla fall bilderna och nu ska jag bara kolla om jag kommer ihåg hur det gjordes :P

Började i alla fall med en fin skimrig bas som bestog av en färgad dagkräm blandat med skimmerkräm. Mattade ner T-zonen med löspuder och la bronspuder på kindben, nästipp och haka.




Lade en brunsvart (blandade brunt och svart själv) skugga på locket, nästan hela vägen in i ögonvrån.



Sudda sudda sudda, använde en brun skugga för att få en mjukare övergång.



Massa guld i inre ögonvrån och sen sudda ihop det med den bruna. Vill man ha kvar det metaliska så kan man lägga lite extra längst in efter att man suddat klart. som ni ser är det lite guld i inre delen under ögat också.



Som ni ser är det lite guld i inre delen under ögat också. Och brunt i yttre delen, suda ihop det guldiga med det bruna.



Och sen får man inte glömma mascaran, massa mascara gillar jag, men sen är ju smaken som baken. Ta så mycket mascara du gillar helt enkelt. För att det inte skulle bli så gulguldigt så tog jag lite vitt allra längst in i ögonvrån ovanpå det guldiga.



Till läpparna blandade jag 3 glans. Rosa, guld och ett väldigt glansigt.



Detta blev ressultatet. Väldigt enkelt och fint. Naturligt men ändå väldigt markerat.
Sen kan man välja mörkare/ljusare bruna nyanser för att få den markering man vill ha. Sen är det även fint att lägga på någon fin färg mitt på ögonlocket och sudda ihop, blir liksom en cool effekt, dessutom kan du välja en kontrastfärg till din ögonfärg så framhävs ögonen ännu mer. Men viktigast är att ta en färg man tycker är fin.



Detta sken gjorde att sminket såg något mörkare ut, rätt coolt faktist!


Tack nike för att du ställde upp som modell!

Tur i oturen :)

Hejsan hoppsan.

Här sitter jag och väntar på bilderna som jag tog när jag sminkade nike igår. För såklart glömde jag min kamera när jag skulle dit, jag hade dock tur, hennes syster hade en kamera vi kunde använda (: Men det betyder att jag måste vänta med att skriva inlägget tills dess att nike har skickat bilderna. Men men, snart ska jag nog ha dom :)

Hej hopp!

Hej här är tjejen som har varit sämst på att blogga. Jag har sminkat några tjejer i min klass inför en brännbollsturnering, det va 80-tal så mkt färg va det, men tror ni jag hann ta några kort? nej inte det inte. Sen sminkade jag några tjejer inför skolavslutningen, tog jag några kort då? nej inte det heller. Men nu ska det bli ändring, jag lovar att varje gång jag sminkar någon ska jag ta kort som kan läggas upp här.
Och ikväll ska jag vara med min vän Nike då ska jag ta kort och sen skriva ett inlägg hur jag gör det steg för steg. Det ska bli en brunsvart lätt sotning med guld. Passar fin fint om man vill ha markerade ögon men inte riktigt så hårt som svart sotning blir. Det kommer bli toppen snyggt.
Nu ska jag bara få min familj att vakna så jag kan få äta mina jordgubbar så jag får åka någon gång.

TÄVLA TÄVLA TÄVLA!

Jag hittade en blogg jag gillade starkt. Hon var sjuk på att fixa naglar, jag vill också kunna.
Ja men i alla fall så hade hon en tävling på sin blogg där man kunde vinna en fullproppad goodiebag. Självklart är jag med i tävlingen, va det du också, vem vet du kanske har turen på din sida idag ;)


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Nu hoppas jag bara att jag eller någon av mina läsare vinner ;)

Hahaha

Jag har ju sagt förut att man blir snyggare av att skratta. Och eftersom detta är en ytlig blogg och jag vill ha snygga läsare så vill jag ju tipsa om roliga saker, mina vänner Madde och Nellie har infört något på maddes blogg som dom kallar för dagens rebus. Den första kan ni se här, och om ni inte skrattar är ni omänskliga. För knepigare och mer störda tjejer får man ju leta lääänge. Ja som sagt, kolla in, det är sjukt värt för dom är verkligan STÖRDA!

Smiiink!

Ibland har man tråkigt, och när jag har tråkigt brukar sminket åka fram.
Så i Tisdags så sminkade jag mig i vitt och blått, det blev ganska bra med tanke på att jag bara slängde ihop någonting med ganska dåliga skuggor. Men visst det hade kunnat blivit bättre, men men bilder får ni ändå. Roligare med dåliga bilder än inga alls ;)




Fin fint!

Utkast: Hejsan hoppsan. ...

Hejsan hoppsan.
Idag efter skolan orkade jag faktist leka lite med smink innan jag somnade. Det ressulterade i en brunguldig sminkning med glitter. Men som sagt så är min kamera inte bra på en fläck och vill inte ta bra bilder. Och om dom någon gång skulle lyckats bli bra så har väl sminket lagt sig där det inte borde. Ne jag blir faktist ganska less när det inte vill bli bra. Men någon bild kan jag lägga upp.







Se där ja!


RSS 2.0